Dokumentärer som inspirationskälla

10 maj, 2019 0 av nikkez

Jag ser en hel del på dokumentärer när jag är ledig och har en stor fascination för hur det är på olika platser här och var i världen. Min sambo har samma intresse som jag, vilket gör att vi nog kan sluka en hel hög dokumentärer när vi är lediga. För mig har dessa filmer blivit som resor i tanken. Jag får en hel del inspiration från våra resor och tänker i nya banor, vinner nya perspektiv. Det är verkligen inte varje gång som detta påverkar vardagen i någon direkt omfattning, men samtidigt är det nog saker som ligger i det undermedvetna och slipas till planer och drömmar om framtiden.

När vi samlat mer pengar skall vi ta oss ut från lägenheten och faktiskt göra riktiga resor också och inte bara göra det via diverse dokumentärer. Flera år har gått sedan jag reste ordentligt senast, och jag hoppas verkligen att vi skall kunna ta oss iväg inom en inte allt för lång framtid. Går allting som vi vill borde det faktiskt kunna bli fråga om en resa redan inom ett år vilket skulle kännas som en dröm som går i uppfyllelse! Jag älskar resor i nästan alla former och till nästan alla platser. Kanske man kan säga att resor blivit en del av vem jag är. Hur det nu blir hoppas jag i vilket fall att vi skall hinna ta oss iväg till någon resa inom kort. Det behöver inte handla om så många månader, men likväl tillräckligt för att det skall kallas resor.